• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Κέρκυρα για Μπάρι

Πλοία από Κέρκυρα για Μπάρι online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Κέρκυρα για Μπάρι. Κάνετε την κράτησή σας, σας στο On Line σύστημά μας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές στην διαδρομή Κέρκυρα Μπάρι.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κέρκυρα για Μπάρι


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Κέρκυρα για Μπάρι μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Κέρκυρα Μπάρι


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Κέρκυρας ή του Μπάρι?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα για Μπάρι, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Κέρκυρα Μπάρι


Η διαδρομή από Κέρκυρα για Μπάρι είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας. Σε περιόδους Υψηλής ζήτησης υπάρχουν έως και δύο αναχωρήσεις από τις παρακάτω εταιρίες:

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Κέρκυρας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για το Μπάρι μεταξύ 18:00 έως τις 21:00.

Camping On Board

Η SUPERFAST FERRIES προσφέρει στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Κέρκυρα – Μπάρι | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές στην διαδρομή Κέρκυρα Μπάρι.

Πλοία από Κέρκυρα για Μπάρι: Τελευταίες Προσφορές