Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα

Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Βενετία για Κέρκυρα. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε την απ ευθείας σύνδεση από Βενετία για Κέρκυρα. Με τα μοντέρνα και ασφαλή πλοία της ΑNEK LINES, φτάνετε στον αγαπημένο προορισμό σας, την Κέρκυρα, με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημά μας


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Βενετία για Κέρκυρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Βενετία Κέρκυρα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Βενετίας ή της Κέρκυρας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία για Κέρκυρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Βενετία Κέρκυρα


Η διαδρομή από Βενετία για Κέρκυρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται όλες οι μεγάλες εταιρίες.

  • » Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα με Anek Lines

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Βενετίας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Κέρκυρα από το λιμάνι της Βενετίας μεταξύ 12:00 έως τις 19:00.

Camping On Board

Το Camping On Board προσφέρεται από την ANEK LINES.

Γραμμή Βενετία – Κέρκυρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

  • Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα - Anek Lines 2014 – Έκπτωση ΕπιστροφήςAnek Lines 2014 – Έκπτωση Επιστροφής - Κλείστε τα εισιτήριά σας μετ’ επιστροφής από την Ιταλία στην Ελλάδα με Anek Lines και θα πάρετε έκπτωση 30% για το ταξίδι της επιστροφής. Κλείστε τα εισιτήριά σας μετ ‘επιστροφής... Περισσότερα
  • Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα - Anek Lines 2014 – Προσφορά για ΓκρουπAnek Lines 2014 – Προσφορά για Γκρουπ - Απολαύστε το ταξίδι σας ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία ακόμα περισσότερο ταξιδεύοντας με όλους σας τους φίλους σας. Αυτό είναι πλέον δυνατό χάρη στην προσφορά της Anek Lines για γκρουπ.... Περισσότερα
  • Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα - Anek Lines 2014 – Οικογενειακή έκπτωσηAnek Lines 2014 – Οικογενειακή έκπτωση - Τώρα η Anek Lines σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας σε μια καμπίνα και να επωφεληθείτε από μια καλύτερη τιμή στα εισιτήριά σας. Δεν χρειάζεται να... Περισσότερα
  • Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα - Anek Lines 2014 – Μονόκλινη ΚαμπίναAnek Lines 2014 – Μονόκλινη Καμπίνα - Αν θέλετε να ταξιδέψετε στην ηρεμία και την άνεση μιας μονόκλινης καμπίνας, η Anek Lines έχει την καλύτερη λύση για εσάς. Απολαύστε το ταξίδι σας ανάμεσα σε Ιταλία και Ελλάδα... Περισσότερα
Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα: Τελευταίες Προσφορές