• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα

Πλοία από Βενετία για Κέρκυρα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Βενετία για Κέρκυρα. Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε την απ ευθείας σύνδεση από Βενετία για Κέρκυρα. Με τα μοντέρνα και ασφαλή πλοία της ΑNEK LINES, φτάνετε στον αγαπημένο προορισμό σας, την Κέρκυρα, με ασφάλεια, γρήγορα και οικονομικά.

Κλείστε τα εισιτήριά σας στο On Line σύστημά μας


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Βενετία για Κέρκυρα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Βενετία Κέρκυρα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Βενετίας ή της Κέρκυρας?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Βενετία για Κέρκυρα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Βενετία Κέρκυρα


Η διαδρομή από Βενετία για Κέρκυρα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και με δρομολόγια σε μεγάλη συχνότητα. Στην παραπάνω διαδρομή δραστηριοποιούνται όλες οι μεγάλες εταιρίες.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Δρομολόγια και επιβίβαση

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Βενετίας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Κέρκυρα από το λιμάνι της Βενετίας μεταξύ 12:00 έως τις 19:00.

Camping On Board

Το Camping On Board προσφέρεται από την ANEK LINES.

Γραμμή Βενετία – Κέρκυρα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.