• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Άνδρος

Λιμάνι Άνδρος

Λιμάνι Άνδρος. Πλοία από και προς την Άνδρο.

Στο online σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, τα λιμάνια και τη διαθεσιμότητα για την Άνδρο.

Η Άνδρος είναι γνωστή ως «Αρχόντισσα των Κυκλάδων». Αν κάνετε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια στη Χώρα θα δείτε τα πανέμορφα νεοκλασικά σπίτια και τις παλιές εκκλησίες.

Η Άνδρος είναι η κατάλληλη επιλογή για γρήγορες εξορμήσεις μιας και είναι από τα κοντινότερα νησιά της Αθήνας. Η Χώρα προσφέρει πολλές επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση καθώς και μεγάλη ποικιλία εστιατορίων. Το Μπατσί, ο πιο γραφικός οικισμός του νησιού έχει πολλά παραθαλάσσια ταβερνάκια και όμορφη παραλία με άμμο.

Δρομολόγια για Άνδρο και On Lines Κρατήσεις


Κάντε την κράτησή σας από και προς την Άνδρο με το πλοίο μέσω του on line συστήματός μας εύκολα και γρήγορα.

Από το σύστημα κρατήσεών μας, μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τις τιμές και τις αναχωρήσεις των πλοίων από και προς την Ίο και να κλείσετε τα εισιτήριά σας άμεσα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ακτοπλοϊκές Συνδέσεις από/προς Άνδρο


Ψάχνετε για κάποια συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία ή ακτοπλοϊκή σύνδεση από και προς την Άνδρο; Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα δρομολόγια και τις τρέχουσες προσφορές εδώ:

Πληροφορίες για άλλα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα μπορούν να βρεθούν εδώ Πλοία προς την Ελλάδα.

Εναλλακτικά λιμάνια – Ελληνική ηπειρωτική χώρα


Ψάχνετε για κάποιο πλοίο από ή προς κάποιο άλλο λιμάνι της Ελλάδας;

Εκτός από το λιμάνι της Άνδρου προσφέρουμε επίσης πληροφορίες για άλλα λιμάνια της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας και κρατήσεις για δρομολόγια από και προς τα αντίστοιχα λιμάνια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιμάνια στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και άλλα μέρη της Ελλάδας, κάντε κλικ εδώ.