• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Λιμάνι Σαντορίνη

Λιμάνι Σαντορίνη

Λιμάνι Σαντορίνη. Πλοία από και προς τη Σαντορίνη.

Στο online σύστημά μας θα βρείτε πληροφορίες για τα δρομολόγια, τα λιμάνια και τη διαθεσιμότητα για τη Σαντορίνη. Κάποιοι θα έλεγαν ότι η Σαντορίνη έχει το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμά του κόσμου.

Μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία είναι υπεύθυνη για το σχήμα του νησιού και το ηφαίστειο παραμένει ενεργό. Μπορείτε να το επισκεφθείτε με καραβάκι από το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Τα Φηρά και η Οία έχουν απίθανη θέα προς το απέραντο, γαλάζιο πέλαγος και τα λευκά σπιτάκια της Σαντορίνης είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και έχουν πανέμορφη θέα στο ηφαίστειο.

Μην παραλείψετε να γευτείτε την τοπική κουζίνα στα αμέτρητα εστιατόρια που θα βρείτε μέσα στα γραφικά σοκάκια. Οπωσδήποτε να επισκεφτείτε την Κόκκινη Παραλία που εντυπωσιάζει χάρη στα σκούρα βράχια που την περιτριγυρίζουν.

Κάντε κράτηση για το πλοίο προς Σαντορίνη τώρα και εξοικονομήστε χρήματα


Κάντε την κράτησή σας για το πλοίο προς Σαντορίνη online.

Το online σύστημα κρατήσεων και σύγκρισης τιμών βρίσκει πάντα την καλύτερη τιμή με βάση τις ημερομηνίες που εσείς μας έχετε δώσει. Φυσικά λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις ειδικές προσφορές των ακτοπλοϊκών εταιριών.

Πλοία από/προς Σαντορίνη


Ψάχνετε για κάποια συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία ή ακτοπλοϊκή σύνδεση από και προς τη Σαντορίνη;
Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τα δρομολόγια και τις τρέχουσες προσφορές εδώ:

Πληροφορίες για άλλα δρομολόγια από και προς την Ελλάδα μπορούν να βρεθούν εδώ Πλοία προς την Ελλάδα.

Εναλλακτικά λιμάνια – Ελληνική ηπειρωτική χώρα


Αναζητείτε ένα πλοίο προς/από κάποιο άλλο λιμάνι στην Ελλάδα;

Θα τα βρείτε εδώ! Πληροφορίες και κρατήσεις για άλλα λιμάνια της Ελλάδας. Επιλέξτε το λιμάνι που επιθυμείτε και θα δείτε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις που εξυπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιμάνια στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και άλλα μέρη της Ελλάδας, κάντε κλικ εδώ.