• Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας, Greekferries Club SA, για το ταξίδι σας !

Πλοία από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα

Πλοία Ηγουμενίτσα - Ανκόνα online κρατήσεις

Ταξιδέψτε από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα . Κλείστε τώρα οικονομικά το ταξίδι σας από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα, με τα γρήγορα και ασφαλή πλοία που εκτελούν την διαδρομή από Ελλάδα για Ιταλία.

Φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα


Στο σύστημά μας με πραγματικό χρόνο εύρεσης τιμής και κράτησης, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την διαθεσιμότητα και την καλύτερη τιμή και να κάνετε αμέσως την κράτησή σας.

Για να κλείσετε το εισιτήριό σας από Ανκόνα για Ηγουμενίτσα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα σύγκρισης τιμών. Όλες οι εταιρίες που εκτελούν δρομολόγια στις ημερομηνίες που εσείς θέλετε να ταξιδέψετε, ταξινομούνται βάση της τιμής του ταξιδιού και μπορείτε να διαλέξετε είτε την πιο οικονομική λύση, είτε την αγαπημένη σας εταιρία.

Η εύρεση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και περιλαμβάνει τα δρομολόγια και τις τιμές όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη διαδρομή.

Λιμάνια στο δρομολόγιο Ηγουμενίτσα Ανκόνα


Ψάχνετε πληροφορίες για τα λιμάνια της Ηγουμενίτσας ή της Ανκόνα?

Όλες τις πληροφορίες για τα πλοία από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα, ακτοπλοϊκές εταιρίες, και ώρες αναχωρήσεως θα τα βρείτε στο Link του αντίστοιχου λιμανιού.

Πλοία στην Γραμμή Ηγουμενίτσα Ανκόνα


Η διαδρομή από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα είναι μια διαδρομή με μεγάλη ζήτηση και συχνή σύνδεση που εκτελείται από τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε μέρα. Οι εταιρίες είναι οι εξής:

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται μέχρι και 2 δρομολόγια καθημερινά.

Ώρες αναχώρησης και άφιξης

Η επιβίβαση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ξεκινά συνήθως 2 ώρες πριν την επίσημη ώρα αναχώρησης. Ανάλογα με την ναυτιλιακή εταιρεία, τα πλοία αναχωρούν για την Ανκόνα από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μεταξύ 20:00 έως τις 24:00.

Camping On Board

Τόσο οι ΜΙΝΟΑΝ LINES όσο και η ANEK SUPERFAST προσφέρουν στην συγκεκριμένη διαδρομή το Camping On Board.

Γραμμή Ηγουμενίτσα – Ανκόνα | Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις


Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές.

Πλοία από Ηγουμενίτσα για Ανκόνα: Τελευταίες Προσφορές